További elérési út


http://kvarc.atw.hu/

http://kvarc.extra.hu/

Az oldal első változatban a www.extra.hu/kvarckft/ címen volt, többnyire lassan, hozzáférhető. Az eredeti extra.hu tulajdonos váltásával ( a szolgáltatást egy média csoport újraindította ) az oldal ingyenesen jelent meg a http://kvarc.extra.hu/ címen, az ingyenesség ellensúlyozására az oldalon a média csoport javascriptbe ágyazott "navigációs" linket jelenített meg amivel a az extrán majd a további társ-oldalon elhelyezett közösségi jelleggű szolgáltatásokhoz juthatott aki szeretett volna. Az ingyenes szolgáltatást 2010-ben megszűnt, de az aldomain megtartható maradt, így az oldal továbbra is a http://kvarc.extra.hu/ címen érhető el.

Az első változat huzamosabb leállásával másik szolgáltatót kerestem, a csucs.net -en az oldalam a www.csucsposta.hu/kvarc/ címen volt elérhető. Ez az oldal amikor üzemelt teljes megelégedésemre szolgált, viszont évenete egyszer kétszer előfordult egy 1-2 hetes leállás, majd idővel az ingyenes webszervert hazavitte a rendszergazda, azóta nem üzemel.

A második változat huzamosabb leállásával másik szolgáltatót kerestem, ez most az atw.hu, itt az oldalam a http://kvarc.atw.hu/ címen érhető el. Az atw.hu az oldal fölé frame-ben saját bannert tesz, ez néhány böngészőt megzavar.

Az oldal statisztikáját a StatSector szolgáltatja, az a http://www.statsector.hu/statisztika.php?siteid=5164 címen érhető el.

Az atw-n elhelyezett oldalak bizonyos körét a MyStat is elemzi, ez a http://mystat.synch.hu/query.php?id=17629 címen érhető el.

Az extra-n elhelyezett oldalak MyStat -os elemzése a http://mystat.synch.hu/query.php?id=23979 címen érhető el.